top of page

Som equip

Apostem per un equip multidisciplinar. Ens presentem com un equip conscient amb els valors i la metodologia que transmet. Som tres residents actius del Vallès Oriental que venim de móns diferents, però units per aquesta voluntat de canvi i la il·lusió compartida pel projecte.

02-equipu.jpg
anna2-03.png
equip_3-04.png

Abel Escribano

La necessitat d'innovació i canvi va lligada a la pròpia existència de l'ésser humà, l'educació és pilar fonamental per això. Aquests projecte es presenta com una proposta diferent tant en les metodologies aplicades com en el funcionament intern. El treball en xarxa, el cooperativisme i una perspectiva educativa integral fan d'aquests projecte un motiu de pes per continuar treballant amb perspectives de futur. Som-hi! Ens sumem al canvi!

Anna Rubio

Crec que els canvis són possibles si es comencen des de dins, i socialment parlant, des de baix. M'inspira contribuir al canvi cap a un paradigma educatiu holístic on la potagonista és la persona – totes les persones – i el desenvolupament dels seus potencials únics, a l'escola o en qualsevol àmbit de la seva vida.

02-equipu3.jpg

Jordi Carné

Aposto per l'emprenadoria i el cooperativisme com a eina de canvi. Crec en una societat en constant transformació on l'educació és present, rellevant i necessaria a temps complet. A Gir aporto la mirada pedagògica i innovadora.

bottom of page